Домовой - Светловодск

Презентація послуг з професійного навчання

Автор: redactor
Презентація послуг з професійного навчання
У Петрівському районному центрі зайнятості для безробітних громадян пройшов семінар «Презентація послуг з професійного навчання». Його мета розкриття сутності та переваг професійного навчання, що організовується службою зайнятості для безробітних громадян задля підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та прискорення працевлаштування.
Розпочала захід провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Тетяна Біденко, яка зазначила: «Однією з найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу, або вперше її шукає, є організація службою зайнятості професійного навчання – первинної професійної підготовки, перепідготовки, спеціалізації й підвищення кваліфікації. Адже для більшості людей, які звертаються до служби зайнятості по допомогу в працевлаштуванні, саме професійна підготовка є шляхом набуття необхідних знань та вмінь, підвищення власної конкурентоспроможності на ринку праці».
Під час презентації, Т. Біденко поінформувала учасників заходу про сутність, переваги
професійного навчання, ознайомила з видами, формами та умовами професійного навчання, переліком професій, за якими державна служба зайнятості здійснює навчання.
Т.Біденко також зазначила, що для безробітних, які не мають досвіду практичної роботи за набутою професією, або тих, хто тривалий час не працював і бажає відновити чи удосконалити свої професійні знання, уміння та навички в практичній діяльності, служба зайнятості пропонує таку форму підвищення кваліфікації, як стажування безпосередньо на робочих місцях.
В результаті почутої інформації двоє безробітних виявили бажання пройти стажування безпосередньо на робочих місцях, зокрема на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) смт Петрове за професією швачка та філії банку ПАТ «ПУМБ» за професією касир банку.
1621     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб