Домовой - Светловодск
» » » Для впевненого майбутнього навчайся фінансовій грамотності

Для впевненого майбутнього навчайся фінансовій грамотності

Автор: redactor
Для впевненого майбутнього навчайся фінансовій грамотності
На базі Кіровоградського обласного центру зайнятості розпочався дводенний тренінг з фінансової обізнаності. Він проводиться в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», яку реалізує МБФ «Український жіночий фонд». На захід запрошені внутрішньо переміщені особи, демобілізовані військовослужбовці та учасники АТО.
Основною метою тренінгу є надання допомоги зазначеним громадянам у напрямку отримання ними знань, умінь, навичок та впевненості в прийнятті обґрунтованих фінансових рішень у повсякденному житті, а також надання їм можливості відігравати активну роль в житті територіальних громад.
Відкрили захід заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян та керівник Кіровоградської асоціації «Громадські ініціативи» Любов Лук'янцева.
Упродовж двох днів учасників тренінгу будуть знайомити з основами управління особистими фінансами, правами споживачів фінансових послуг , перевагами та ризиками банківських карток, кредитів, депозитів. Крім того, присутні дізнаються про шляхи запобігання шахрайства у сфері фінансових послуг, основи пенсійного забезпечення, отримають корисні фінансові звички та ін.
«Ці тренінги пізнавальні та корисні для кожного з нас. Адже вони дають можливість отримати базові знання з фінансової грамотності та спонукають до ефективного управління власними коштами, що в майбутньому забезпечить фінансову стабільність та змінить життя на краще», – зазначив Олекесандр, учасник тренінгу.
903     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб