Домовой - Светловодск
» » » Центри зайнятості Кіровоградщини долучилися до Всесвітнього Дня вишиванки

Центри зайнятості Кіровоградщини долучилися до Всесвітнього Дня вишиванки

Автор: redactor
Центри зайнятості Кіровоградщини долучилися до  Всесвітнього Дня вишиванки
Сучасні українці, які проживають у різних куточках світу, все частіше повертаються до витоків української нації, її історії та культури, що є джерелом відродження духовності, життєвої енергії, любові, прагнення свободи, віри, збереження єдності.
Протягом останніх двох років служба зайнятості активно долучається до свята єдності - Всесвітнього Дня вишиванки, що покликане до єдності і культурного відродження, а також збереження споконвічних народних традицій всього багатонаціонального українського народу.
З нагоди Всесвітнього Дня вишиванки керівництво обласного центру зайнятості вітає колег та соціальних партнерів: «Вишиванка – символ єдності усіх українців, незалежно від того, де вони проживають. Це символ духовного багатства нашого народу, зв’язок багатьох поколінь, що не переривається тисячоліттями. Тож нехай ці чарівні та таємничі візерунки на наших вишиванках відображають нашу національну приналежність, українські традиції, неповторну ідентичність. Нехай оберігають кожного від негараздів та нагадують про рідну землю та наших батьків».
426     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб