Домовой - Светловодск
» » » «Презентація роботодавця»: як мешканцям області пропонували роботу

«Презентація роботодавця»: як мешканцям області пропонували роботу

Автор: redactor
«Презентація роботодавця»: як мешканцям області пропонували роботу
Сьогодні у Кіровоградському обласному центрі зайнятості з використанням засобів Інтернет-зв’язку за участі ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка» проведено презентацію роботодавця. На порядку денному – укомплектування підприємства необхідними фахівцями. До проведення заходу долучилися базові центри зайнятості та незайняті трудовою діяльністю громадяни.
Розпочинаючи зустріч, Вікторія Волкова, начальник відділу кадрів, презентуючи підприємство, розповіла про особливості швейного виробництва, умови праці та можливості професійного навчання тощо. Зокрема зазначила, що ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка» спеціалізується на виробництві верхнього одягу. Підприємство складається із структурних підрозділів: експериментальний цех, розкрійно-підготовчий цех, три пошивальних цехи. Акцентувала на тому, що на фабриці встановлено технологічне обладнання провідних зарубіжних фірм.
«На сьогодні підприємство потребує кваліфікованих працівників. Це фахівці за професіями інженер-технолог швейного виробництва, майстер швейного виробництва, швачка, кравець експериментального цеху, термообробник швацьких виробів, контролер ВТК, слюсар-ремонтник»,- зазначила В.Волкова.
Йшлося й про соціальний пакет, який підприємство пропонує своїм співробітникам, щоб утримати їх, як фахівців і стимулювати для просування по кар'єрних сходах.
У свою чергу, фахівці структурних підрозділів обласного центру зайнятості запевнили представника роботодавця, що служба зайнятості сприятиме у доборі необхідних працівників. Також поінформували про можливості професійного відбору на замовлення роботодавців, розміщення інформаційних матеріалів про підприємство та його кадрову потребу.
Крім того, фахівці обласного центру зайнятості запропонували переглянули в центра зайнятості презентаційні відеоматеріали ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка», що знаходяться на сторінці обласного центру зайнятості, відеохостингу YouTube.
На завершення заходу сторони окреслили основні напрямки співпраці, проблемні питання й можливі шляхи їх вирішення.

Відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості
1159     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб