Домовой - Светловодск

Світловодська самооборона в дії

Автор: redaktor
Світловодська самооборона в діїРеволюційні події зими цього року породили небувалий сплеск активності громадян. Самоорганізація людей на Майдані подала приклад для регіонів. Однією з форм самоорганізації стало створення загонів самооборони. Вони мали стати, як на допомогу міліції, так і на її контролером.

Активні громадяни нашого міста теж вирішили не пасти задніх та такий загін. Очолив його голова Світловодської організації воїнів ветеранів війни в Афганістані Ігор Поляков. Це громадське формування спільно з міліцією піклується про безпеку жителів нашого міста. Першими кроками самооборони було спільне з правоохоронцями та козаками патрулювання вулиць міста.

Після агресії Росії та загострення ситуації на Сході України, члени самооборони надали допомогу правоохоронцям у обладнанні блок-посту на в’їзді в місто. Зараз вони щоденно чергують на ньому. Втім, організація не обмежуються тільки цим. Напередодні святкування Дня перемоги та в цей день члени самооборони допомагали правоохоронцям забезпечити порядок в місті.

Так перед самим святом ветерани-афганці перевірили парк ім. Шевченка на предмет відсутності неприємних «сюрпризів». При проходженні святкової колони самооборонівці разом з міліцією та козаками забезпечували безпеку заходу.

Необхідно відзначити високу організованість та відповідальне ставлення членів організації до виконання своїх обов’язків.
Світловодська самооборона в дії
Світловодська самооборона в дії
На фото:
1. 9 Травня. Самооборона і "Громадська безпека" узгоджують дії
2. Урочиста хода у безпеці

Наш кореспондент
2164     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб