Домовой - Светловодск

У Світловодську пройшов турнір знавців професій

Автор: redactor
У Світловодську пройшов турнір знавців професій
У Світловодську пройшов турнір знавців професій

У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся турнір знавців професій між командами шкіл-інтернатів № 1 та №2. Учасниками команд стали учні 9-х класів. Захід пройшов за участю центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – давнього соціального партнера Світловодського міськрайонного центру зайнятості.
Фахівці відділу активної підтримки безробітних підготували для учасників та вболівальників цікаві випробування: розгадування кросвордів, відгадування прислів’їв про працю, вікторини, тощо.
Команди показали свою обізнаність щодо типології професій, основних вимог професій до людини. В той час, коли учасники команд з неабияким запалом брали участь у різноманітних конкурсах, вболівальники не лише активно їх підтримували, але й реально заробляли їм додаткові бали.
Захід пройшов весело, цікаво, чим і сподобався як учасникам, так і вболівальникам. На згадку про зустріч всі учасники команд отримали невеличкі подарунки від центру зайнятості.
Наприкінці зустрічі учні та вчителі висловили вдячність за цікавий і корисний захід та побажання зробити такі змагання традиційними.

О. Пипич, начальник відділу активної підтримки безробітних Світловодського міськрайонного центру зайнятості
791     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб