Домовой - Светловодск

Відкрив свій бізнес, щоб змінити життя

Автор: redactor
Відкрив свій бізнес, щоб змінити життя
«Для чоловіка мати роботу – стабільність, надійність та впевненість у майбутньому. Все це створює зону комфорту та задовольняє базові потреби людини», – так вважає Руслан Володимирович , який після проходження військової служби та звільнення в запас звернувся до Гайворонського районного центру зайнятості з наміром знайти роботу.
Підходящого місця роботи для чоловіка не було, тому він вирішив створити для себе робоче місце шляхом започаткування власного бізнесу. За рекомендацією фахівців районного центру зайнятості, Руслан Володимирович став учасником різноманітних заходів, що орієнтують шукачів роботи на самозайнятість. Чоловік отримав інформацію про стан ринку праці, перспективи розвитку підприємництва в регіоні, алгоритм дій, які варто здійснити для започаткування власної справи та ін.
Після проходження профдіагностичного тестування Руслан Володимирович остаточно впевнився у своєму правильному виборі. Чим займатися не вагався, адже, прочитавши в друкованому виданні статтю про вирощування австралійських раків, загорівся цією ідеєю. Та й умови має всі для того, щоб займатися цією справою, адже проживає на березі річки Південний Буг.
Тому після успішного захисту бізнес-плану зареєструвався як підприємець і отримав допомогу по безробіттю одноразово для започаткування власної справи.
На даний час Руслан веде активну роботу по впровадженню свого бізнес-проекту: закупив необхідний інвентар, створив водоймище закритого типу, а також взявся за вивчення сучасних технологій по розведенню раків.
Чоловік ділиться власними враженнями: «Думав, що буде набагато складніше, адже в цій справі я новачок, але на кожному етапі центр зайнятості надає консультації та допомогу».
На думку молодого чоловіка, обраний вид підприємницької діяльності дасть змогу не тільки втілити задумане в життя, а й забезпечити себе стабільним заробітком.

Л.Делінгевич, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Гайворонського районного центру зайнятості
905     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб