Домовой - Светловодск

Світловодські школярі завітали до місцевої поліції

Автор: redactor
Світловодські школярі завітали до місцевої поліції
В рамках обласної декади профорієнтації молоді «Від мрії до професії» 13 квітня 2017 року Світловодським міськрайонним центром зайнятості була організована екскурсія до Світловодського відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Кіровоградській області для вихованців центру військово- патріотичного виховання.
Екскурсія мала як профорієнтаційний, так і профілактичний характер. Інспектор ювенальної превенції Світловодського відділу поліції Пашагор’єва Яна Юріївна розповіла про специфіку діяльності структурних підрозділів поліції, розповіла підліткам про професію поліцейського, навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України та умови прийому до лав поліції. Особливу увагу звернула на те, що поліція не караючий орган, а правозахисний.
Начальник чергової частини розповів про порядок реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події, реагування на них. В актовому залу заступник начальника Світловодського відділу поліції Мельник Віктор Миколайович продемонстрував зброю, роз’яснив правила застосування та використання спеціальних засобів, якими керуються в роботі працівники органів внутрішніх справ.
Кожен учасник екскурсії міг потримати в руках засоби активної оборони у вигляді наручників, касок, зброї для проведення спецоперацій, бронежилети.
Учні залишились задоволеними, висловили подяку працівникам поліції, а деякі проявили бажання в подальшому працювати в правоохоронних органах.

О.Бугрим, провідний фахівець з профорієнтації Світловодського міськрайонного центру зайнятості
1084     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб