Домовой - Светловодск
» » » В «чистий» четвер сільські голови взялися чепурити підлеглі території

В «чистий» четвер сільські голови взялися чепурити підлеглі території

Автор: redactor
В «чистий» четвер сільські голови взялися чепурити підлеглі території
Добрим прикладом залучення мешканців Компаніївського району до впорядкування території населених пунктів може бути співпраця районного центру зайнятості з Першотравенською, Софіївською, Губівською та Червоновершівською сільськими радами. У рамках укладених договорів сьогодні 10 безробітних громадян виконують роботи з благоустрою та озеленення територій населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної та історичної спадщини, спортивних майданчиків.
За словами голови Червоновершівської сільської ради Світлани Назарян, на території сільської ради знаходяться чимало закладів соціальної сфери, місць відпочинку, пам’ятників, придорожніх смуг, кладовищ та інших підлеглих об'єктів, які необхідно привести до належного санітарного стану. Та самотужки справитися з таким об’ємом роботи дуже складно. В цьому на допомогу приходить районний центр зайнятості, за його сприяння організовуються громадські роботи за участі безробітних громадян, і за короткий час проведено роботи з благоустрою підлеглих територій сільської ради.
Такі суспільно-корисні роботи не тільки сприяють тимчасовій зайнятості населення, а й надають можливість безробітному громадянину проявити себе як відповідального й старанного працівника та отримати постійне місце роботи.
Загалом до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено більше 100 безробітних громадян Компанївщини.

А. Ярощук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївського районного центру зайнятості
1192     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб