Домовой - Светловодск

Професіографічна екскурсія у ПриватБанк

Автор: redactor
Професіографічна екскурсія у ПриватБанк
У рамках Декади профорієнтації «Від мрії до професії» за ініціативи Петрівського районного центру зайнятсоті керівництво районної філії ПриватБанку запросило учнів дев'ятого класу комунального закладу «Петрівське НВО-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів–гімназія» на професіографічну екскурсію.
Розпочинаючи зустріч, Варвара Лиходій, керуюча філією банку, запропонувала дітям стати учасниками навчально-ігрової вікторини, пов’язаної з фінансовою грамотністю. Також керівниця поцікавилася в дітей, чи планують вони в майбутньому працювати у банківській сфері, адже це надзвичайно цікава, але і дуже відповідальна робота, на що отримала ствердну відповідь.
Крім того, дітям показали і розповіли, як працюють спеціалісти установи з клієнтами, познайомили з новітніми технічними засобами, які використовуються під час роботи. Особливо дітям сподобались машина для перерахунку грошей та детектор валют. Їм навіть дозволили самостійно випробувати здобуті навички. А ще дітям показали, які функції та операції можна проводити за допомогою терміналу.
Упродовж всього інтерактиву гімназисти з'ясовували, що потрібно для відкриття рахунку та отримання картки юніора, поспілкувалися із спеціалістом з обслуговування клієнтів, перевірили наявні номінали на справжність, поповнили мобільний телефон, допомогли батькам — в терміналі самообслуговування оплатили комунальні послуги, здійснили покупку в магазині та отримали бонуси, а на останок, виграли уявний мільйон, про що повідомили керуючій відділенням у кімнаті для переговорів.
Підсумовуючи захід, В.Лиходій наголосила: «З проведеної екскурсії очевидно, що дітям цей захід сподобався. Тепер школярі говоритимуть про банк як не про якусь віртуальну установу, яка видає гроші, а зможуть ґрунтовно розповісти, що таке банк і які функції він виконує. Адже головне наше завдання - підвищити рівень фінансової грамотності молоді, що сприятиме популяризації та розвитку фінансової просвіти України. А ПриватБанк і надалі працюватиме у цьому напрямку».
Сьогодні дуже важливо, щоб учні отримували якомога більше якісної та різнобічної інформації, пов'язаної з професіями, адекватно оцінювали свої здібності у професійному виборі, мали перед собою орієнтири для досягнення професійних цілей.
Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості
1298     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб