Домовой - Светловодск
» » » Кіровоградщина: формуємо професійні цінності майбутніх юристів

Кіровоградщина: формуємо професійні цінності майбутніх юристів

Автор: redactor
Кіровоградщина: формуємо професійні цінності майбутніх юристів
11 квітня 2017 року у приміщенні регіональної торгово-промислової палати Головним територіальним управлінням юстиції в області проведено регіональний правовий форум. Основною метою форуму є підвищення загального рівня правової обізнаності молоді, формування у них основ правової культури і правосвідомості, підтримка талановитої учнівської молоді, висвітлення ключових питань підготовки майбутніх юристів, внесення позитивного досвіду у формування професійних цінностей молодих юристів.
У заході взяли участь Андрій Вишневський, директор Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги, представники головних територіальних управлінь юстиції у Миколаївській, Полтавській та Київській областях, керівники обласних вищих навчальних закладів юридичного спрямування, а також представники обласного центру зайнятості.
У рамках форуму проведено комплекс інформаційних, консультативних, правоосвітніх заходів, майстер-клас «Популяризація професії юриста», правовий квест, брейн-ринг на тему «Знаю та реалізовую свої права!».
Під час форуму Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, презентував для учасників соціальні послуги, які надаються державною службою зайнятості, нововведення в її роботі, що спрямовані на підвищення якості обслуговування клієнтів. Наразі активно впроваджуються нові формати комунікацій з роботодавцями, у т. ч. з використанням ІТ-технологій (відеорезюме, організація онлайн співбесіди, оперативне інформування населення про актуальні вакансії тощо).
Представниками обласного центру зайнятості організовано роботу консультпункту, де учасники заходу дізналися про можливості служби зайнятості щодо сприяння працевлаштуванню молоді, а також вакансії юридичного спрямування, які на сьогоднішній день актуальні на регіональному ринку праці. Структурним елементом презентації послуг служби зайнятості став також показ декількох серій розважально-освітнього cеріалу «Пошук роботи», який в розважальній формі готує здобувача до успішного проходження співбесіди і, як підсумок, – отримання ідеальної роботи.
Також відбулося спілкування студентів із потенційними роботодавцями, в ході якого охочі мали можливість поспілкуватися з представниками кадрових служб органів суду, прокуратури, юстиції з питань майбутнього працевлаштування.

Б.Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості
1246     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб