Домовой - Светловодск

Молодь: крок за кроком до професійного самовизначення

Автор: redactor
Молодь: крок за кроком до професійного самовизначення
4 квітня у рамках профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», започаткованого Кіровоградським обласним центром зайнятості, Кіровоградський комерційний технікум радо відкрив двері учням загальноосвітньої школи № 35.
Проект проводиться у рамках Угоди про співпрацю щодо професійної орієнтації молоді з управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації. Учні мали можливість не лише познайомитися з комерційним технікумом, його спеціальностями та умовами вступу та навчання, а й відчути себе у ролі студента. На відміну від традиційного дня відкритих дверей навчального закладу, захід включав не просто екскурсію, а й активну участь учнів у навчальному процесі.
Хлопці та дівчата побували на лекційних, практичних заняттях та майстер-класах. Навчилися сервірувати стіл так, щоб доповнити смакові якості страв, створити добрий настрій у гостей. На занятті з товарознавства дізналися, як працювати з документами та з професійним обладнанням. На занятті з виробництва харчової продукції мали можливість поринути у творчий процес та відчути себе кондитером, чарівником чи творцем казки з тіста, яєць, желе та ванілі.
Сподіваємося, що така тепла зустріч була не останньою і для когось з учнів вона стане поштовхом до правильного вибору шляху у професійне майбутнє!

Відділ організації профорієнтації обласного центру зайнятості
1085     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб