Домовой - Светловодск
» » Започаткувати власний бізнес – створити собі робоче місце

Започаткувати власний бізнес – створити собі робоче місце

Автор: admin
Започаткувати власний бізнес – створити собі робоче місце


В нинішніх умовах для багатьох шукачів роботи самозайнятість – це не лише один із реальних шляхів вирішення питання власного працевлаштування, а й шанс розпочати власну справу – справу свого життя та досягти в ній успіху.
Підтримка службою зайнятості підприємницької ініціативи безробітних громадян сприяє продуктивній зайнятості, підвищенню економічної активності населення, створенню нових робочих місць, допомагає їм правильно зорієнтуватися, належно зробити вибір сфери діяльності з урахуванням потреб ринку праці.
Наприклад, свого часу пані Олена обрала професію перукаря й ніколи про це не шкодувала, а навпаки – роками набувала майстерності, постійно вдосконалюючи власні професійні знання та вміння. Колеги часто зверталися до неї за професійною порадою, а сама Олена отримувала величезне задоволення від своєї роботи.
Але так склалися обставини, що жінка залишилася без роботи. По допомогу в працевлаштуванні звернулася до Онуфріївського районного центру зайнятості. Дізнавшись про послуги служби зайнятості, зацікавилась можливістю започаткувати підприємницьку діяльність, адже часто над цим замислювалася та давно про це мріяла.
Отримавши відповідну організаційну, правову та фінансову підтримку з боку служби зайнятості та успішно склавши бізнес-план, пані Олена відкрила власну справу з надання перукарських послуг.
«Я задоволена тим, що маю змогу займатися справою, яка до душі. Мені подобається створювати людям гарний настрій, - зазначає майстриня. – Впевнена, що мій професійний досвід, цілеспрямованість, наполегливість стануть мені у нагоді й надалі та сприятимуть моєму успіху».

О. Майборода, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості
1156     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб