Домовой - Светловодск

Освітня платформа Prometheus на Кіровоградщині

Автор: admin
Освітня платформа Prometheus на Кіровоградщині


Понад 400 безробітних Кіровоградщини згодилися навчатися за освітньою платформою Prometheus

За сучасних умов серед заходів активної підтримки безробітних громадян, що здійснюються службою зайнятості, є підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці шляхом організації професійного навчання відповідно до потреб ринку праці та замовлень роботодавців.
Також державна служба зайнятості має реальну можливість допомогти охочим безробітним започаткувати власний бізнес, що, у свою чергу, сприяє продуктивній зайнятості, підвищенню економічної активності населення, створенню нових робочих місць, допомагає безробітним раціонально використати власний потенціал та займатися улюбленою справою.
У цьому плані служба зайнятості розширює партнерство спрямоване на те, щоб надати безкоштовний доступ до набуття нових знань безробітним громадянам.
Зокрема, укладено угоду з Освітньою платформою Prometheus, в рамках якої за допомогою громадського проекту масових безкоштовних відкритих онлайн-курсів від провідних українських та західних навчальних закладів здійснюється навчання не тільки клієнтів, а й працівників служби зайнятості.
Одним із циклів курсів є «Підприємництво», що дає змогу дізнатися про те, як створити власний бізнес чи технологічний стартап в Україні. Даний цикл складається з восьми напрямків – «Як створити стартап», «Підприємництво. Власна справа в Україні», «Бізнес англійська», «Маркетинг: розробка та продаж пропозиції цінності», «Вступ до Теорії обмежень та Процеси мислення як потужний підхід до управління бізнесом», «Фінансовий менеджмент», «Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні», «Основи оподаткування в Україні».
Цей курс є комбінацією заздалегідь записаних відеолекцій провідних викладачів найкращих вітчизняних, закордонних вищих навчальних закладів, інтерактивних занять, а також форуму, на якому слухачі матимуть можливість поставити відповідні запитання викладачу та спілкуватися один з одним.
Таким чином всім охочім надається безкоштовний онлайн-доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості
1256     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб