Домовой - Светловодск
» » » Про факти вимагання неправомірної вигоди посадовими особами повідомляйте на "лінію довіри"

Про факти вимагання неправомірної вигоди посадовими особами повідомляйте на "лінію довіри"

Автор: admin
Про факти вимагання неправомірної вигоди посадовими особами повідомляйте на "лінію довіри"


Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України здійснюються заходи з виявлення та припинення корупції і хабарництва у сфері службової діяльності серед посадових осіб органів державної влади і самоврядування, контролюючих органів Кіровоградської області та м. Кропивницький, які мають стратегічне значення для держави.

У разі наявної інформації про факти вимагання хабара (неправомірної вигоди) посадовими особами, просимо вас повідомляти на «лінію довіри» Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України за телефонами:

+38-050-942-34-46 (відділ протидії хабарництва та організованим формам злочинності УЗЕ Кіровоградської області);

0-522-242-343, +38-096-976-06-04 (чергова частина УЗЕ Кіровоградської області – працює цілодобово, адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30).

Інформацію на «лінію довіри» можливо надати анонімно. Повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена у ньому інформація стосуватиметься конкретної особи, міститиме фактичні дані, що можуть бути перевірені.

Надана вами інформація є законною підставою для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».


Управління захисту економіки в Кіровоградській області
ДЗЕ Національної поліції Україн
1215     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб