Домовой - Светловодск
» » » За розповсюдження засобів негласного отримання інформації - кримінальна відповідальність

За розповсюдження засобів негласного отримання інформації - кримінальна відповідальність

Автор: admin
За розповсюдження засобів негласного отримання інформації - кримінальна відповідальність


За державного обвинувачення прокуратури Кіровоградської області засуджено чоловіка, який незаконно розповсюджував на території регіону спеціальні технічні засоби отримання інформації.
Зокрема, мешканець Хмельниччини придбав через мережу Інтернет 111 одиниць спеціальних технічних засобів та в подальшому реалізував їх жителям нашого регіону.
В ході досудового слідства проведено експертизу вилученої апаратури, яка підтвердила її належність до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, які заборонені для вільного розповсюдження та ввезення на територію країни.
На даний час, вироком Кіровського райсуду м. Кіровограда його визнано винним за ч. 1 ст.359 (придбання та збут спеціальні технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
1198     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб