Домовой - Светловодск
» » СБУ викрила розкрадання 3,8 млн грн бюджетних коштів на дорожніх роботах у Черкаській області

СБУ викрила розкрадання 3,8 млн грн бюджетних коштів на дорожніх роботах у Черкаській області

Автор: admin
СБУ викрила розкрадання 3,8 млн грн бюджетних коштів на дорожніх роботах у Черкаській області


Розтрату державних коштів, виділених на ремонт доріг у Черкаській області, викрили співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією.
Служба автомобільних доріг Черкащини уклала угоду з однією з харківських фірм на проведення ремонту автошляхів у 2014-2015 роках. Відповідно до кошторису вартість робіт становила понад п’ять мільйонів гривень.
Наприкінці 2015 року ця ж фірма отримала від Черкаської міської ради майже 3,5 мільйона гривень за реконструкцію проїзної частини вулиць міста.
Перевірка СБУ засвідчила, що в обох випадках роботи були виконані не в повному обсязі та з порушенням технологічних норм, а до фінансової документації ділки внесли завищені дані про обсяги виконаних робіт. Це дозволило їм привласнити понад 3,8 мільйона гривень.
Під час обшуків в офісах «підприємців» на Черкащині правоохоронці вилучили «чорну бухгалтерію», що підтверджує факти привласнення держкоштів.
Відкрито два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство.
1288     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб