Домовой - Светловодск
» » Визначено переможця відкритого кубку Кременчука з крос-кантрі

Визначено переможця відкритого кубку Кременчука з крос-кантрі

Автор: admin
Визначено переможця відкритого кубку Кременчука з крос-кантрі
Велогонщики проїжджали трасу довжиною 3,5 км
21 серпня на Деївській горі відбувся третій етап відкритого кубка Кременчука з крос-кантрі.
У заключному етапі змагання прийняли участь 27 спортсменів із 28 зареєстрованих.
Переможцем заїзду третього етапу став спортсмен зі Світловодська Антон Пустовіт, який проїхав трасу за 55хв. 05сек.
“Срібло” завоював Панченко Егор з Киева, з результатом 57хв. 52сек., а “бронзу” забрав Альошин Дмитро з Дніпра (раніше Дніпропетровськ), який подолав п’ять кругів за 1год. 00хв. 01сек.
По закінченню третього етапу відкритого кубка Кременчука з крос-кантрі, було визначено переможця чемпіонату. Так, першим за результатами трьох етапів, чемпіоном змагань став Альошин Дмитро з Олександрії.
Учасники були нагороджені призами за перше, друге та третє місце, а також було розіграно ще два подарунки серед тих, хто не зайняв призове місце.
Нагороджували переможців представники від Кременчуцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», та лідер спільноти “Crazy bikes” Олексій Корчак.
У запеклій боротьбі за звання чемпіона 6 учасників зійшли з траси, та 1— не прибув на змагання взагалі. Серед велосипедистів були представники таких міст: Кременчук, Олександрія, Світловодськ, Полтава, Дніпро, Кіровоград, Горішні Плавні, Харків та Київ.
Підготовили захід Кременчуцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Управлінням у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та іншими організаторами, а саме:«Велогараж», «Экобайк» Кременчук, «Дрифт» Кременчук, ООО «Бодекс-Украина», загальне керівництво та організацію змагань здійснювало ГО «Велосипед».
1684     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб