Домовой - Светловодск

8 корисних влативостей кукурудзи

Автор: admin
8 корисних влативостей кукурудзи

Дієтологи стверджують, що для того, щоб забезпечити свій організм денною нормою вітаміну В1, досить з'їсти всього 150 г вареної кукурудзи!
В кожному золотистому початку кукурудзи прихований справжній скарб корисних речовин, стверджують медики. В кукурудзяних зернах міститься збалансована кількість білків, жирів і вуглеводів. Склад кукурудзи найкраще демонструє, чим саме корисна ця рослина: в ній присутні безліч вітамінів, мінеральних солей і найцінніша глутамінова кислота, яка живить мозок і нервові клітини.
Пропонуємо короткий список того, в чому полягає користь кукурудзи.
1. У складі зерна кукурудзи міститься багато холіну - вітаміну В4, який сприятливо діє на "клітинне" здоров'я організму, покращує функціонування нервової системи, знижує рівень холестерину і сприятливо діє на процеси метаболізму. Крім того, завдяки холіну організму вдається підтримувати нормальну масу тіла автоматично.
2. Завдяки вітамінам групи B, Е, А і РР, кукурудза дуже корисна для жінок! Ці вітаміни благотворно впливають на стан волосся і шкіри. Медики також довели, що кукурудза має омолоджуючі властивості.
3. Неоціненну користь варена кукурудза надає людям, які страждають на цукровий діабет, оскільки вона стабілізує рівень цукру. Також кукурудза корисна для алергетиків, при недокрів'ї, ожирінні, анорексії, захворюваннях печінки і серця.
4. Кукурудзу також вживають для ослаблення симптомів гепатиту, жовчнокам'яної хвороби, холангіту і холециститу.
5. У складі кукурудзи міститься глутамінова кислота, яка поліпшує пам'ять і роботу головного мозку, нормалізує перебіг обмінних процесів в ньому.
6. Витяжки зі зерен кукурудзи мають пектини, які попереджають розвиток онкологічних захворювань. Крім того, кукурудза корисна і онкохворим - вона не дає прогресувати метастазамя, запобігає поширенню пухлин по всьому організму.
7. Молода кукурудза також допоможе очистити організм від токсинів і шлаків, поліпшити загальний стан здоров'я і стан шлунку. Зокрема, кукурудзяні зерна позитивно впливають на травну систему, приводячи в норму шлунково-кишковий тракт і позбавляючи людину від закрепів.
8. Кукурудзяний крохмаль є відмінним будівельним матеріалом для формування м'язових волокон, тому спортсменам рекомендовано регулярно вживати кукурудзу і навіть замінювати нею хімічні добавки і препарати для нарощування м'язової маси
1842     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб