Домовой - Светловодск
» » У Світловодських дитсадках недогодовували дітей, бо чиновники пустили гроші собі на премії

У Світловодських дитсадках недогодовували дітей, бо чиновники пустили гроші собі на премії

Автор: admin
У Світловодських дитсадках недогодовували дітей, бо чиновники пустили гроші собі на премії
Вихованцям світловодських дитсадків чиновники міської ради торік не додали на харчі понад сто тисяч гривень. Натомість ці гроші спрямували собі на виплату премій, сказано у проміжному звіті за наслідками перевірки управління освіти, повідомляє сайт Світловодської міської ради.
Зокрема, у результаті перевірки з’ясувалося, що видатки на харчування дошкільнят у садочках були зменшені на 102,55 тисяч гривень і склали 531,6 тисячу гривень.
Фактично харчування дітей здійснювалося за рахунок батьківської плати.
Крім того, в окремих дитячих садочках норми харчування були знижені майже наполовину, а деякі продукти, такі як сметана, твердий сир, мед, сало, взагалі зникли з меню.
Ще більше обурення викликає періодичність завезення в садочки продуктів, що швидко псуються. Молоко завозили раз на тиждень, хліб – двічі на місяць, тоді як термін зберігання його не більше двох(!) діб.
Водночас перевірка встановила, що при недофінансуванні харчування світловодських дошкільнят, кошти міського бюджету спрямовувалися на виплату надбавок і премій чиновникам міськради.

Источник
2136     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб