Домовой - Светловодск
» » В одному з соборів Кіровограда замироточив Хрест-Голгофа

В одному з соборів Кіровограда замироточив Хрест-Голгофа

Автор: admin
В одному з соборів Кіровограда замироточив Хрест-Голгофа
У Спасо-Преображенському кафедральному соборі у Кіровограді замироточив Хрест-Голгофа. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці протоієрей Діонісій Буренко.

В одному з соборів Кіровограда замироточив Хрест-Голгофа


Мироточення помітила молода пара прихожан 18 жовтня після пізньої Божественної літургії.
"Відкрутив скло і помазав миром усіх присутніх - благоухання неземне розійшлося по храму. Додав мира у помазування і в суботу (24 жовтня - ред.) на Всенічній буду помазувати всіх прихожан. Цікавим є те - що миро з ніг Спасителя я використав, коли помазував присутніх, а через 5 хвилин вже вдвічі більше було крапельок", - написав Діонісій Буренко.
За словами священнослужителя, таке явище у соборі спостерігають вже не вперше.


А В ЭТО ВРЕМЯ
В Индии плачет лик Христа
Сотни людей приходят каждый день в церковь индийской деревни Амбора-Кумурлим, чтобы своими глазами увидеть чудо: картина с изображением Иисуса Христа плачет кровавыми слезами. Картина эта висела в спальне 14-летней девочки. Недавно девочка с изумлением обнаружила, что на лике Христа появились красные капли. Прихожане считают, что кровавые слезы - это предзнаменование войны в Ираке.
1510     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб