Домовой - Светловодск
» » СБУ викрила транснаціональне угруповання «чорних» трансплантологів

СБУ викрила транснаціональне угруповання «чорних» трансплантологів

Автор: admin
СБУ викрила транснаціональне угруповання «чорних» трансплантологів
Служба безпеки України спільно з міліцією затримала трьох громадян України та громадянина однієї з країн Сходу – членів транснаціонального організованого злочинного угруповання, що спеціалізувалося на незаконній трансплантації органів людини.
Зловмисники, маючи зв’язки у медичних закладах країн Азії, впродовж 2013–2015 років вербували на території України потенційних донорів нирок серед малозабезпечених селян. Потім донорів переправляли через кордон для участі у незаконних операціях з трансплантації органів.
трансплантологиУсього злочинці встигли переправити через кордон 25 донорів – громадян України та країн близького зарубіжжя.
Зловмисникам уже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 143 (порушення встановленого законом порядку трансплантації органів або тканин людини, вчиненого організованою групою) Кримінального кодексу України.
Триває слідство. // Прес-центр СБУ
1417     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб