Домовой - Светловодск

Адвокатів Кіровоградщини запрошують на роботу

Автор: admin
Адвокатів Кіровоградщини запрошують на роботуВідповідно до наказу Міністерства юстиції України від 19.08.2015 № 224/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги», оголошено проведення восьмого конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Для участі у конкурсі необхідно особисто подати за встановленою Міністерством юстиції формою заяву разом з такими документами:
копії паспорта, реєстраційного номера облікової картки платника податків, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту, витяг з Єдиного реєстру адвокатів України, виданий не пізніше 10 днів до подання документів;
біографічну довідку та анкету за встановленою Мін'юстом формою, мотиваційний лист (до 500 слів) у довільній формі за підписом претендента.
Увага! Зразки заяви, біографічної довідки та анкети розміщено на офіційному веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги http://www.legalaid.gov.ua/ua/konkurs-advokativ/vosmyi-konkurs.
Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються головними територіальними управліннями юстиції в областях та місті Києві, районними, районними у містах, міськими (міст обласного значення), міськрайонними та міжрайонними управліннями юстиції по 30 вересня 2015 року включно.
1554     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб