Домовой - Светловодск
» » У Світловодську відбудеться пікет проти Олеся Довгого

У Світловодську відбудеться пікет проти Олеся Довгого

Автор: admin
У Світловодську відбудеться пікет проти Олеся ДовгогоСьогодні, 11 вересня, о 13.00 у Світловодську(Куіровоградська область) відбудеться пікет проти діяльності народного депутата Олеся Довгого, який голосував за зміни до Конституції 31 серпня. Організатори акції місцеві «свободівці».
Пікет відбудеться біля міського Будинку культури. Саме туди, за попередніми даними, примусово зганятимуть освітян району, порушуючи навчальний процес та витрачаючи державні кошти. Зустріч з народним депутатом призначена на 14.00
За період своєї роботи у Верховній Раді Лесик Довгий не спромігся внести жодного законопроекту, або ж поправки до існуючих законів. А своє депутатство, за свідченнями різного роду, здобув шляхом підкупу та за повного сприяння партії влади Блоку Петра Порошенка. БПП фактично «злив» вибори під одіозного кандидата, відомого своєю «діяльністю» в команді екс-мера Києва Черновецького. Діяльність останнього запам’яталась значним дерибаном столичної землі.
Нагадаємо, за що проголосував Олесь Довгий 31 серпня 2015 року:
Російським окупантам та їх посібникам-терористам гарантується амністія (стаття 3).
Узаконюється режим "сприяння" для російської мови і знищення української мови (стаття
Надається імунітет депутатам і радам, "обраним" під контролем терористів (Стаття 5, абзац 2).
Терористи призначатимуть керівників органів прокуратури і судів, а самі стануть "народною міліцією", підпорядкованою виключно місцевій владі, яка дуже ймовірно, що буде обрана з колишніх ватажків загонів бойовиків (Стаття 5, абзац 3 і стаття 9)
Україна має забезпечити прямі зовнішні відносини Донбасу з регіонами Росії. По суті, визнається сам факт залежності цих територій від Росії (Стаття 8)
За все це ми з вами маємо платити, не вимагаючи від них них жодних податків (Стаття 7).
(Закон України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" на якій посилається стаття 8 проекту змін до Конституції)
За матеріалами прес-служби Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода"
1535     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб