Домовой - Светловодск

Сергій Жадан запрошує на літературну школу

Автор: admin
Сергій Жадан запрошує  на літературну школуУчасть можуть взяти жителі Кременчука, Комсомольська, Світловодська та Полтави.

У Кременчуці ініційовано Літературний RUH DLYA DIY (Рух для дій), що стартує за схвальної рецензії відомого українського поета та письменника Сергія Жадана. Мета цього руху - об'днання та активізація інтелектуалів Кременчука через призму їхньої зацікавленості тенденціями сучасної української та світової літератури, а також формування незалежної та цілком автономної літературної спільноти міста й регіону, котра буде функціонувати у форматі саморегуляції і самоуправління.

В рамках проекту, реалізованого за підтримки ГО «Євроклуб» та Європейського фонду за демократію, у рамках програми «Alterned», відбудеться літературна школа, спілкування з поетами, письменниками, критиками та журналістами, пройдуть лекції та читання, будуть запрошені цікаві гості і публічні люди з різних міст.

Організатори, серед яких суспільні активісти, громадські діячі, журналісти та літератори, художники та музиканти, запрошують приєднатися до руху мешканців Кременчука, Комсомольська, Світловодська та Полтави.

Будь-які питання завжди можна з’ясувати, зателефонувавши: 068-07-10-962, керівник проекту, журналіст та громадський діяч Ольга Смірнова.

"Нам усім потрібні сьогодні свіжі ідеї, свіже бачення того, якою має бути наша країна, якою може бути це суспільство. Добре, що подібні проекти виникають у містах, які багато ким просто не розглядаються як культурно-мистецькі центри. Добре, що в Кременчуці є люди, які намагаються ламати всі стереотипи про своє місто, прагнуть щось для цього міста зробити. Нам усім потрібно рухатися. Нам усім необхідно діяти. За нас цього ніхто робити не буде".
Сергій Жадан
1577     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб