Домовой - Светловодск

У Філадельфії відбувся велопробіг голяка

Автор: admin
У Філадельфії відбувся велопробіг голяка
Сотні роздягнених і напіводягнених велосипедистів різного віку в неділю, 30 серпня, взяли участь у голому велопробігу в американській Філадельфії. Його дистанція склала близько 20 кілометрів (12 миль). Учасники заходу, приуроченого до Всесвітнього дня голого велопробігу, також розфарбовували свої тіла малюнками і написами. Деякі з них протестували проти нафтової залежності. Голий велопробіг проводиться у Філадельфії вже всьоме.
У червні цього року вулицями Брюсселя також пройшов голий велопробіг. У ньому брало участь близько 150 оголених жінок і чоловіків. Мета акції полягала в тому, щоб підкреслити уразливість велосипедистів в місті перед автомобілями, продемонструвати своє прагнення до здорового способу життя і висловити протест проти безмежного споживання на шкоду екології.
Міжнародна асоціація World Naked Bike Ride, створена в 2004 році, святкує свій день народження у червні – на цей час припадає більшість голих велопробігів у світі. Ідея проводити подібні акції належить канадському активістові Конраду Шмідту. Перший велопробіг пройшов на знак протесту проти війни в Іраку, проте незабаром на зміну політичним гаслам прийшли екологічні заклики.
У дрес-коді учасників вітається повна нагота, але ця вимога не є обов’язковою. Боді-арт є загальною формою самовираження, так само як і костюми, hand-made велосипеди, бумбокси, сурми, мегафони, сирени і музичні інструменти.
1297     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб