Домовой - Светловодск
» » Кіровоградець обікрав базу відпочинку в Світловодську

Кіровоградець обікрав базу відпочинку в Світловодську

Автор: admin
Кіровоградець обікрав базу відпочинку в Світловодську
Ним виявився 28-річний мешканець обласного центру, який відпочивав у місті Світловодську. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До Світловодського міськвідділу міліції у липні звернувся директор одного з приватних підприємств. Заявник повідомив, що з бази відпочинку було викрадено телевізор та тюнер до нього.

Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився один з відпочивальників. Чоловік приїхав на базу з дівчиною, але через деякий час після сварки вона повернулася додому. Залишившись без коштів, кіровоградець вирішив взяти тюнер з будинку, в якому відпочивав, викликав таксі та вирушив до центру міста. В одному з супермаркетів купив алкогольні напої, повернувся на базу, а тюнером розплатився з таксистом за послуги, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

Згодом чоловік викрав ще й телевізор, який за допомогою вже знайомого водія таксі відвіз на продаж. Отримані кошти злодій витратив на алкоголь.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців чи до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
1547     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб