Домовой - Светловодск
» » » В Олександрівці влітку замовили та оплатили прибирання снігу

В Олександрівці влітку замовили та оплатили прибирання снігу

Автор: admin
В Олександрівці влітку замовили та оплатили прибирання снігу
Державна фінансова інспекція перевірила роботу Олександрівської селищної ради Кіровоградської області за останні три роки і виявила більше десятка порушень.
Про це повідомляється на офіційному сайті депутата Олександрівської райради Андрія Лавруся.
Так, у 2012 році селищна рада уклала договір із ФОП Торосян С.А. на розгортання снігу. Акт виконаних робіт датований 18 червня 2012 р.
«Як відомо, то влітку 2012 року Олександрівку не засипало снігом і льоду на дорогах не було. Якби дійсно такий факт відбувся, то це був би природній феномен. А тому договір був сфальшований і розмір завданих матеріальних збитків селищному бюджету склав в сумі 14300 грн.», – вважає депутат.
У 2014 році сільрада підписала договір з ФОП Ферміновим В.Г. на встановлення котла вартістю 48 тис грн. і відповідний акт приймання робіт. Однак перевірка показала, що котел на альтернативному паливі так і не був встановлений.
Колишнє майно редакційно-видавничого об’єднання «Олександрівщина» (житловий будинок з надвірними спорудами, котел, технічна документація) було прийнято у власність територіальної громади Олександрівської селищної ради. Рішенням селищної ради від 6 грудня 2012 року майну надано статус «службове» та вирішено прийняти як службове житло для медичних працівників та передати на баланс КП «Оберіг». Однак пізніше селишний виконком віддав будинок в якості службового житла Іркабаєву О.А. – дільничному інспектору міліції.
Як стверджує депутат Лаврусь, для отримання цього житла дільничний дав хабар в розмірі 300 доларів. І незабаром має відбутися судове засідання, яким хочуть скасувати рішення виконкому.
1510     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб