Домовой - Светловодск
» » Яценюк считает, что 16 градусов в квартире зимой - это нормально

Яценюк считает, что 16 градусов в квартире зимой - это нормально

Автор: admin
Яценюк считает, что 16 градусов в квартире зимой - это нормально
Кабміну пропонують знизити мінімально допустиму температуру в квартирах.
Мінрегіон та Міністерство охорони здоров’я нададуть уряду пропозиції про можливості зниження мінімально допустимої температури в житлових приміщеннях з 18 ° С до 16 ° С.
Відповідне доручення їм дав Кабінет міністрів розпорядженням №809 від 5 серпня, яке оприлюднене на сайті в середу, встановивши термін до 15 вересня 2015 року.
Крім того, уряд доручив до 1 жовтня забезпечити об’єкти соціальної сфери додатковими джерелами енергопостачання, а також підготувати перелік пріоритетів щодо захищених споживачів у разі часткового відключення тепломереж та план заходів з обмеження обсягів поставок і відключення електроенергії.
Іншим розпорядженням Кабмін ініціює збільшення в усіх навчальних закладах тривалості канікул в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.
Раніше Кабмін встановив нові терміни опалювального сезону з 1 жовтня по 30 квітня включно. При цьому раніше міжопалювальний період визначався як “період між завершенням опалювального періоду та початком наступного”, відтепер він буде з 1 травня по 30 вересня.
1668     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб