Домовой - Светловодск

Скоро жизнь бухгалтера будет проще и веселее.

Автор: admin
Скоро жизнь бухгалтера будет проще и веселее.
Кабінет міністрів України схвалив розроблений Міністерством фінансів проект закону про спрощення вимог до бухгалтерського обліку.
Про це написала на своїй сторінці в Facebook замміністра фінансів Олена Макеєва.
“Що це дасть підприємствам? Скорочення переліку вимог до оформлення первинної документації, зменшення кількості часу бухгалтера на ведення обліку, підвищення позиції в рейтингу Doing Business”, – зазначає заступник міністра.
Законопроект визначає, що рахунок-фактура стане первинним документом, оскільки підтверджує здійснення господарської операції.
У законопроекті Кабмін пропонує встановити європейські критерії класифікації підприємств. Зокрема, до мікропідприємств будуть належити компанії з такими показниками (на річну дату складання фінансової звітності за попередній рік): сукупною вартістю активів – до EUR350 тис., чистим доходом від продажу продукції – до EUR700 тис., середньою кількістю співробітників – до 10 осіб .
Для малих підприємств вартість активів повинна складати до EUR4 млн, чистий дохід – до EUR8 млн, кількість співробітників – до 50. Для середніх підприємств ці показники повинні становити відповідно до EUR20 млн, до EUR40 млн і до 250 співробітників, а при більш високих показниках підприємства будуть належати до великих.
1171     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб