Домовой - Светловодск
» » » Те, що відбулось в Дебальцевому – це ляпас Меркель і Олланду, — політолог

Те, що відбулось в Дебальцевому – це ляпас Меркель і Олланду, — політолог

Автор: admin
Те, що відбулось в Дебальцевому – це ляпас Меркель і Олланду, — політолог
Корупційний скандал в уряді

— Ми занадто багато уваги приділяємо цим сканадалам. Хай цим займаються в прокуратурі. Ця справа політизована, в ній є багато взаємних звинувачень, піару, конкуренції, рейтингів. Але в той час, поки всі говорять про сканадали, приймається закон про зміни до воєнного стану. Він дуже важливий, але про нього не говорять.

Про воєнний стан
 — Той закон про воєнний стан, який в нас є, був не адекватний, писався в умовах, коли Україна не могла уявити, що в нас буде війна. Цей закон потребував адаптації, тому внесли правки. На оголошення воєнного стану можна було піти ще після окупації Дебальцевого, але діяв ряд факторів, які цього не дозволили. Один з них — не виписаність правового статусу, і друге – на нас сильно тиснули наші західні партнери, щоб ми цього не робили. Те, що відбулось в Дебальцевому – це пряме порушення мінських угод, це ляпас Меркель і Олланду.
Чи «здає" захід Україну

Цю ідею нам хоче вкинути Росія. Критикуючи, показуючи не послідовність західної позиції, вимагаючи більшого від заходу. Ми маємо розуміти, що санкції діють, і чітко дуже сказано, що ніякого зменшення санкцій не буде, поки не будуть виконані мінські домовленості.





Чи відбуваються в Україні реформи
 — Наприкінці минулого місяця була зустріч на найвищому рівні Україна-ЄС і було прийняте спільне комуніке, де відзначено що Україна зробила прогрес по цілому ряду напрямків реформ. Всі європейські експерти говорять про закон про ринок природнього газу – кажуть, що це великий крок вперед.
Чого чекати від саміту в Ризі

— Має бути прийнята декларація східного партнерства, але там є й інші країни східного пратнерства, які мають не європейські критерії. Тому нам дуже важливо, щоб там була диференціація, щоб там було зазначено те, що стосується України, те, що ми зробили.

Джерело: Телеканал новин "24»
1342     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб